BELIEVE IN THE LOVE AND SPIRIT OF THE CHURCH

IN DE KIJKER

   XX februari
   Aswoensdag

25/FEB

Debate: God in the Modern World

Wednesday, February 25 at 15:00

29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

"So do not fear, for I am with you; do not be dismayed, for I am your God. I will strengthen you and help you; I will uphold you with my righteous right hand."

Isaiah 41:10

AN INCLUSIVE COMMUNITY FOR ALL WHO

Woensdag  26 februari  is het Aswoensdag. We vangen dan de veertigdagentijd, de vastentijd aan. Het is ons op weg zijn naar Pasen, het feest van hoop en toekomst, het feest van leven dat sterker is dan alle onmacht en dood.

 

De veertigdagentijd is een uitnodiging om – misschien meer dan anders – even stil te vallen en eerlijk naar onszelf te kijken. Hoe leven we? Van waaruit leven we? Krijgt God hierin een plaats? Hoe gaan me om met de mensen om ons heen? Voelen we ons verbonden met mensen uit de derde wereld? Misschien voelen we dan aan dat we een aantal dingen anders zouden moeten aanpakken en ervaren we dat we ons bekeren moeten. Maar alleen lukt dit niet helemaal. We zijn altijd een stuk beperkt.

In de viering van Aswoensdag op 26 februari in onze Sint-Niklaaskerk om 18 u. drukt het askruisje dit uit: we zijn mensen, groot in onze dromen en goede bedoelingen, maar vaak klein en beperkt om het goede te doen. Maar het drukt ook ons vertrouwen uit dat Gods nabijheid en liefde ons kracht kan geven.

PASTORALE EENHEID EFFETA
BRUGGE 

Ronsaardbekestraat 53
8000 Brugge

info@effeta.be

0468/14 20 37

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon

De Pastorale Eenheid Effeta respecteert ten volle uw privacy.
Lees onze Privacyverklaring.

© 2020 VZW  Pastorale Eenheid Effeta Brugge

O.N.  0717-980-835