doop 01.jpg

BELIEVE IN THE LOVE AND SPIRIT OF THE CHURCH

INFO
vormsel 2022

NEXT EVENTS
25/FEB

Debate: God in the Modern World

Wednesday, February 25 at 15:00

29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

Covid-19 richtlijnen
 

Sinds 2 september 2020 zijn de nieuwe jeugdwerkregels voor het werkjaar bekend. Klik hier voor de afspraken. We zullen die pagina ook blijven updaten.

Behoort je zoon/dochter tot een risicogroep voor COVID-19?

Sciensano maakte een lijst van alle risicogroepen.

 

Inschrijven

De inschrijving gebeurt op de info-avond die doorgaat op donderdag 21 oktober 2021. 

Info
 

Met al je vragen over het vormsel en de vormselvoorbereiding kan je terecht bij Leen Hosten (0486 51 70 84 - leen@effeta.be).

 

vormsel 01.JPG

Als kinderen twaalf jaar worden, kunnen ze kiezen om gevormd te worden. Op weg naar het vormsel biedt onze parochie een voorbereiding aan.
 

Gedurende enkele maanden laat onze enthousiaste catechistenploeg onze vormelingen ervaren wat het betekent gelovig te zijn en hoe dit geloof handen en voeten krijgt. Ook laten we hen aanvoelen dat ze in hun keuze voor het vormsel omringd zijn door hun catechisten, hun ouders, hun meter en peter, onze parochie.

We bieden een eigentijds en inspirerend traject aan; vijf activiteiten, een viering met, door en voor de vormelingen, een vormselwake en drie gezinsvriendelijke vieringen. De kalender vind je hier vanaf half oktober.

Ouderavond
 

Op deze infoavond verneem je meer over de betekenis van het vormsel. Tevens wordt het voorbereidingstraject voorgesteld. Je maakt er ook kennis met ons team van catechisten. Op die avond kan er ingeschreven worden.
 

Deze avond vindt plaats op donderdag 21 oktober 2021 om 19.30 u.  

Data vormselvieringen

Er zijn twee vormselvieringen. De vormelingen kunnen kiezen in welke viering ze het vormsel wensen te ontvangen. Op basis van het aantal vormelingen per viering wordt na de ouderavond bepaald in welke van onze drie kerken het vormsel toegediend zal worden

​   

   2022 

  • zaterdag 4 juni om 14.00 u. (de kerk wordt bepaald in november 2021)
  • zondag 5 juni om 10.00 u. (de kerk wordt bepaald in november 2021)