top of page

BELIEVE IN THE LOVE AND SPIRIT OF THE CHURCH

SOLIDARITEIT

Missiewerking

missie 01.jpg
25/FEB

Debate: God in the Modern World

Wednesday, February 25 at 15:00

29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

"So do not fear, for I am with you; do not be dismayed, for I am your God. I will strengthen you and help you; I will uphold you with my righteous right hand."

Isaiah 41:10

AN INCLUSIVE COMMUNITY FOR ALL WHO

Missiefeesten 01.JPG

Al vele jaren is de Missiewerking Sint-Jozef heel actief. Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 oktober 2023 (telkens vanaf 13.30u) organiseert onze Missiewerking voor de 63ste maal het ‘Missiefeest’ in 'De Korf' (Ronsaardbekestraat 57-59).

 

Je kan genieten van koffie en wafels, soep met toast, croque monsieur. Ook worden er bloemen aangeboden. Je kan ook deelnemen aan een reuze tombola en aan de visput. Er worden honderden wafels gebakken niet alleen om er ter plaatse van te genieten, maar ook op bestelling.

Missiefeesten 02.JPG

De opkomst is op deze drie namiddagen heel groot. Telkens een gezellige drukte. Op zondag is het zelfs geregeld zoeken om een plaatsje te vinden aan tafel. Het zijn telkens drie dagen voor solidariteit, maar ook van elkaar te ontmoeten. Onze missiefeesten brengen immers heel wat mensen samen.

Met de opbrengst steunt onze Missiewerking heel wat projecten in de derde wereld: het werk van de familie Mergaert in Congo, het werk van Gerda en Jef Van Torre in Kisantu, Annelies Pillen in Nepal, pater Schelpe in Brazilië, pater Taillieu in Congo en zuster Ida Nkulu in Congo. Een deel van de opbrengst is bestemd voor Missio.

bottom of page