BELIEVE IN THE LOVE AND SPIRIT OF THE CHURCH

VERENIGINGEN

vrienden van Lourdes

vrienden van lourdes.jpg
NEXT EVENTS
25/FEB

Debate: God in the Modern World

Wednesday, February 25 at 15:00

29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

"So do not fear, for I am with you; do not be dismayed, for I am your God. I will strengthen you and help you; I will uphold you with my righteous right hand."

Isaiah 41:10

AN INCLUSIVE COMMUNITY FOR ALL WHO

De trekking was voorzien op zondag 21 februari 2021 na de mis van 10u30 in de Sint-Pieter in de bandenkerk te Dudzele. Omwille van de huidige corona-maatregelen kon deze trekking dan niet doorgaan.

Op zaterdag 20 maart 2021 vond de trekking plaats in aanwezigheid van enkele mensen uit Sint-Jozef, Koolkerke en Dudzele. Ook enkele leden van het bestuur waren er bij. De trekking werd op video opgenomen.  Je kan deze hierboven bekijken.

Dit jaar werden 378 lotjes verkocht en waren er 4 reizen uit te loten. 

De gelukkige winnaars zijn: Joseph Bossaert  (Sint-Jozef), Winneke Devos (Kruisabele),  Koen Stroo (Dudzele) en Ingrid Slabbinck (Dudzele).

vrienden van Lourdes 04.jpg

De 'Vrienden van Lourdes' wil aan zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om op bedevaart naar Lourdes te gaan.

Daarom worden er Lourdesbeurzen geschonken door uitloting uit een fonds, gespijzigd door de lidgelden van de aangesloten leden. Ook als je zelf niet wenst te gaan, kan je lid worden. De beurs is immers overdraagbaar. Je kunt een familielid, een zieke of iemand anders een plezier doen door de gewonnen beurs door te geven.

Een lidkaart kost 5 euro. Per 100 lidkaarten wordt een Lourdesbeurs van 500 euro uitgeloot. Deze Lourdesbeurs blijft 4 jaar geldig voor een deelname aan een door het Bisdom erkende bedevaart.

 

Meer info: Magda Proot (Dudzeeels Neerhof 11, 8380 Dudzele - 050/59 98 80 - magda_caspro@hotmail.com).