top of page
doop 01.jpg

BELIEVE IN THE LOVE AND SPIRIT OF THE CHURCH

EFFETA-PAROCHIE

Kerk en Leven

Effeta_v3_3 (1).png
25/FEB

Debate: God in the Modern World

Wednesday, February 25 at 15:00

29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

IMG_0595.JPG

KERK&leven

 

KERK&leven, soms beter gekend als het parochieblad brengt wekelijks:

  • een uitgelezen mix van vlot toegankelijke artikels over geloof en cultuur, spiritualiteit en engagement, opvoeding en onderwijs, relaties en gezin, media en Kerk, bewegingsnieuws en persoonlijke verhalen
     

  • informatie over wat er leeft in onze parochie en in ons bisdom: een overzicht van de liturgische vieringen, activiteiten in onze parochie en in ons bisdom.

Hoe je abonneren op KERK&leven?
 

  • Een abonnement (van januari tot december) kost 46 euro (een steunabonnement kan vanaf 50 euro)
     

  • Wil je je abonneren in de loop van het jaar? Neem dan eerst contact op met onze abonnementenverantwoordelijke Magda Proot (050/59 98 80) om de prijs voor de resterende maandete kennen.


Je kan je abonneren door over te schrijven op ons rekeningnummer IBAN BE84 3631 8540 7759 op naam van P.E Effeta Brugge K L - Ronsaardbekestraat 53 - 8000 Brugge), met vermelding van je naam en adres.


Je kan terecht ons in secretariaat (Ronsaardbekestraat 53 - 8000 Brugge), bij Magda Proot (050/59 98 80) of via info@effeta.be

kerk en leven 04.jpg
kerk en leven 03.jpg

Wat als je verhuist?

 

Als je verhuist, breng dan zeker onze abonnementenverantwoordelijke op de hoogte van uw adreswijziging. Bpost stuurt weekbladen niet automatisch door naar je nieuw adres, ook al vroeg je om uw correspondentie na te sturen.
 

Indien je KERK&leven van je 'oude' parochie verder wilt ontvangen, hoef je verder niets te doen. Verkies je de editie van je 'nieuwe' parochie te ontvangen, dan neem je best contact op met de abonnementenverantwoordelijke van je nieuwe parochie.
 

Je kan trouwens met alle vragen over je abonnement terecht bij onze verantwoordelijke voor abonnementen  Magda Proot, in ons secretariaat of via info@effeta.be.

bottom of page