top of page

IN DE KIJKER
 
  30 - 31 maart 
  paasvieringen

Effeta_v3_3 (1).png
NEXT EVENTS
25/FEB
29/FEB

Easter Prayers

Sunday, February 29 at 19:00

"So do not fear, for I am with you; do not be dismayed, for I am your God. I will strengthen you and help you; I will uphold you with my righteous right hand."

Isaiah 41:10

AN INCLUSIVE COMMUNITY FOR ALL WHO

In onze parochie maken we tijd en ruimte om met gezinnen, kinderen en jongeren op weg te gaan. We voorzien vieringen waar we hen heel bijzonder bij willen betrekken. In deze gezinsvriendelijke vieringen hebben we meer aandacht voor de gezinnen.
 

We vinden het belangrijk dat gezinnen betrokken worden bij ons geloof, dat zij actief mee kunnen denken en vorm kunnen geven aan hun geloof, dat zij samenhorigheid en verbondenheid ervaren tijdens eucharistievieringen. Daarom zoeken wij naar manieren om de boodschap van een viering te vertalen naar hen toe. We proberen de viering te laten aansluiten bij de leefwereld van gezinnen.
 

We zorgen dat de vieringen voor kinderen goed te begrijpen zijn en we inspireren ook volwassenen om samen met de kinderen stil te staan bij wat er gezegd en gebeden wordt. De jongsten zullen het nog niet allemaal begrijpen, maar ze ervaren alvast de de verbondenheid van het samen vieren.
 

Na elke viering is er ook een ontmoetingsmoment met een glaasje wijn, cava of fruitsap.

GV 04.JPG
2024 - pasen.jpg

bottom of page